Dette er et oplæg skrevet af Visit Rømø & Tønder.

Grupperejse til Rømø & Tønder.

Planlægger du en rejse for en større gruppe der skal besøge Rømø & Tønder, kan du glæde dig over denne guide.

Indholdsfortegnelse

Læsetid: 2 minutter

Skal du på en rejse eller ferie til Rømø eller Tønder omegn med en større gruppe, som f.eks. din skole, din virksomhed eller måske har du bare en stor familie, hvor alle skal kunne være under samme tag, og tage på eventyr sammen, så er forberedelserne vigtige for en god ferie.

Igennem denne artikel vil du blive lidt bedre rustet med inspiration til en god ferie.

Overnatning til større grupper

Overnatning er først og fremmest det vigtigste at få afklaret, og sommetider også det sværeste at finde til grupper på over 20 personer.

I Rømø & Tønder findes der forskellige muligheder hvor man kan overnatte. 

På Rømø er der mange sommerhuse, og nogle af dem kan huse overnatning til mange personer på en gang. Vi anbefaler at kontakte en af vores feriehusudlejere direkte for at høre om mulighederne:

Herunder finder du yderligere overnatningsmuligheder som ikke er feriehuse.

Guidede ture

Alt efter hvilken sæson I besøger området, så kan man komme på forskellige guidede ture rundt i Rømø & Tønder området.

  1. Østersture (efterår, vinter og forårsaktivitet)
  2. Sort Sol ( efterår og forår)
  3. Bunkersture
  4. Sanketure

Kanosejlads

En god aktivitet for alle typer af grupper. Sejladsen foregår på Brede Å, og det er muligt at sejle op til 35 km., hvilket svarer til 2 dages sejlads. De fleste vælger dog at sejle turen på 7 eller 14 km.

Strandsejlads

På Sønderstrand, Rømø kan man som en større gruppe booke flere strandsejlere eller blokarts, hvor der medfølger et kursus i brugen af udstyret. Strandsejlerskolen kan også ofte med til at arrangere andre aktiviteter på stranden, hvis man ønsker at bruge flere timer udendørs.

Selvvalgte guidede ture

Nogle af de lokale guider kan bookes til at give en guidet tur efter eget ønske. f.eks. hvis man ønsker en skræddersyet tur i Vadehavet/Marsken eller på Rømø, kan man lave en forespørgsel til en af guiderne.

Liste over guider kommer snart

Dagstur til Sylt

Tag en på en dagstur med Sylt færgen og tilbage igen. Færgen sejler op til 32 gange pr. dag, og færgeovergangen tager omkring 40 minutter. så der er rig mulighed for at gå på opdagelse på den tyske naboø.

Find billetter til færgen.

Segway aktivitet

I sommertiden kan man i Lakolk butikscenter leje segways fra Rømø Legeland. Herfra går turen videre på opdagelse rundt på øen.

Læs mere om segways her..

Gammelby Actionpark

En actionpark som kun kan bookes som en del af et arrangement. Som aktiviteter er der blandt mange andre ting, en Bocart-bane med dobbelt og enkelt bocarts, traktor ringridning og mange flere sjove aktiviteter.

Læs mere om Gammelby Actionpark  her..

Sælsafari

Perfekt aktivitet for størregrupper som ønsker en oplevelse sammen. På sælsafarien bliver man sejlet ud med en fiskekutter for at spotte sæler som hviler sig på sandbanker i Vadehavet.

Læs mere om guiden her..
Book direkte her..

Samlet pakkeløsning til større grupper

Flere steder kan man købe samlede pakkeløsninger, hvor værten allerede har bestemt nogle aktiviteter for arrangementet. Ønsker man det lidt anderledes kan man indgå en dialog med en arrangør, som derefter vil hjælpe med at sætte nogle aktiviteter sammen for en gruppe.

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.