Gågader, butikscentre og små lokale butikker.

Handelstræder og andre shopping oplevelser

Små hyggelige gader og strandpromenader kendetegner den vestlige del af Sønderjylland. Her finder man kendte butikker og mærker, som man også møder i andre byer, men man finder også unikke og særprægede special butikker drevet af lokale med ære i deres fag.

Find dine
shopping oplevelser

Der er mange måder at finde shoppingoplevelser på. Du kan gå i et indkøbscenter eller et butikscenter, hvis du vil købe tøj, sko, smykker og andre dyre ting. Eller du kan tage på et marked, hvis du er på jagt efter et godt tilbud eller nogle helt specielle vare.

 • 12 genbrugsbutikker i Rømø & Tønder området

  Læsetid: 2 minutter Det er blevet meget populær at ”gå på jagt” i både antik- og genbrugsbutikker samt på markeder. Vi hjælper jer lidt på vej med en liste over de permanente butikker og markeder, men tjek altid op på åbningstider da mange er drevet på frivillig basis, og derfor ofte har lukkedage.

 • Møbelhuset 2

  Møbelhuset 2 byder på 5000 m2 udvalgte designermøbler og talrige lamper og tilbehør. Der et stort udvalg i møbler af skandinaviske designere, herunder mange stilfulde kreationer af Hans J. Wegner,

 • Norlyk Distillery ApS

  Vi laver vores gin efter London Dry Gin-metoden. Det kræver, at ginnen lever op tilnogle bestemte fremstillings- ogdestilleringskrav. Vi mener, at denne metodefrembringer det bedste resultat. Samtidigtsikrer det, at vi

  da_DKDansk