Oplevelseskategorier

Oplevelser i Rømø-Tønder

Det sønderjyske landskab er perfekt at udforske og nyde med familien.  Rømø og Tønder området er fyldt med naturlig skønhed og har masser af aktiviteter for alle aldre.

Sønderjylland er et dejligt sted for dig og dine kære at gå på opdagelse. Med alt fra Danmarks smukkeste strande til de mange oplevelser der venter på dig i det sønderjyske landskab, er der ingen mangel på ting at lave i dette område.

 • 10 billeder du skal tage på din ferie

  Læsetid: 5 minutter Rømøs vesterhavskyst, Vadehavets skønne natur og Marskens unikke landskab er steder som alle har helt unikke udsigter, miljøer og stemninger, som udfolder sig smukt på et billede. Vi har samlet 10 lokationer, som du kan skrive på din liste over billeder, du skal fange på din ferie.

 • Vadehavsøsters i Nationalpark Vadehavet – en unik smagsoplevelse

  Læsetid: 3 minutter I Nationalpark Vadehavet kan du plukke dine egne østers direkte fra østersbankerne.

 • Sort Sol i Marsken

  Læsetid: 3 minutter Store sværme af stære trækker over Marsken især i foråret og i efteråret. Fuglene samler sig om aftenen, inden de går til ro og danner mørke skyer på himlen. Derfor “Sort Sol”.

 • 1 dag på Rømø

  Læsetid: 4 minutter Du er ankommet til Rømø, og skal nu rundt og se øens seværdigheder og attraktioner. Brug hele dagen så du får set alt det man bare må se.

  Udforsk de
  oplevelser du værdsætter

  På din ferie kan du opleve mange forskellige ting i et vidtspændt felt af kategorier. Nedenfor finder du oplevelseskategorier, som du kan gå på opdagelse i. I kategorierne finder du læsbare indlæg og videoer, som kan være din inspirationskilde til dit helt eget oplevelsesprogram på ferien.

  Mangler du overnatning?
  så se med her!

  Tema: Unikke overnatnings muligheder.

  da_DKDansk