Find spisesteder eller unikke madoplevelser

Mad og drikke

Der er mange forskellige typer mad i verden, og derfor kan du også finde retter og råvare som man specielt kan finde på Syddanmarks vestkyst.

Udforsk madkulturen

Vi har samlet nogle lokale retter fra Vadehavsområdet, som du bør prøve, hvis du er på besøg.
Østersen plukkes direkte fra Vadehavet omkring Rømø, hvor den kan tages med hjem til køkkenet for at blive tilberedt.
Rømø-rejer er små rejer fra Vadehavet, der kan genkendes på deres brune farve som de beholder efter det er blevet kogt.
Vadehavslammet er en lokal specialitet, som serveres få steder. Kødet smager lidt saltet, hvilket stammer fra det græs og de urter som lammene spiser i Vadehavet.

Udforsk de
spisesteder du elsker

Når du rejser til et nyt sted, er det første du skal gøre før noget andet, at finde mad. En af de bedste måder at opleve en ny by på er ved at spise, hvad de lokale spiser. Og da mad er en af de vigtigste dele af kulturen, er der mange forskellige steder, hvor du kan finde lækker mad i enhver by.

Havnekiosken tilbyder god mad til rimelige priser samt et hyggeligt lokale, hvor god service er en selvfølge. Stedet hvor folk mødes og atmosfæren er god.

Siden 1976 har, Bodil og Peter Otte, renoveret de gamle lokaler og udvidet med store, tiltalende væresler og luksuslejligheder. Nabobygninger er indrettet til selskabs - og kursuslokaler. Køkkenet er blevet

Her kan du nyde et lækkert måltid mad, spille et af de mange brætspil, slappe af med en specialøl, god kaffe eller en lækker cocktail. Vi tilbyder et spændende menukort

Om Café Fru Dax Hos Café Fru Dax, der er altid plads og plads til den bedste spiseoplevelse for hele familien. Maden tilberedes med friske ingredienser og hjemmelavede ingredienser. På

Mangler du overnatning?
Så se med her!

Tema: Unikke overnantnings muligheder.

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.