Hotel, B&B, sommerhuse, campingpladser og moteller.

Overnatning på
Rømø samt i Tønder og omegn

Danmark er et smukt land, og du kan finde mange forskellige typer overnatningsmuligheder. Der er hoteller, campingpladser, sommerhuse og meget mere at finde på Rømø samt i Tønder og omegn.

Find overnatning

At finde det rigtige sommerhus, hotel eller anden overnatning kan være en nænsom proces. Gå på opdagelse i vores kartotek af overnatningsmuligheder i Rømø -Tønder området.

Find ladestationer på et kort over Rømø og i Tønder området.

Læsetid: < 1 minut Find en ladestander til din elbil på ferien til Rømø eller på fastlandet omkring Tønder.

Sådan spiser du østers

Læsetid: 2 minutter Østersen er igennem de seneste år blevet en anerkendt delikatesse og, vi vil gerne lære dig at spise dem.

Camping- og autocamperpladser i Nationalpark Vadehavet

Læsetid: 3 minutter Nationalpark Vadehavet er kendt for at være en skøn destination med autocamper og campingvogne. Derfor har vi samlet en liste over de steder, som du skal besøge med dit fortrukne hus på hjul.

Din guide til lystfiskeri på Rømø og i Tønder og omegn.

Læsetid: 2 minutter Planlægger du en ferie med lystfiskeri, eller mangler du mere viden om hvordan du kommer afsted med fiskestangen i sydvestjylland så læs med her.

Unikke overnatningssteder i det vestlige Sønderjylland

Læsetid: 4 minutter Langs den vestlige kyst af Sønderjylland findes der mange naturskønne områder, som er perfekte destinationer for dem, der søger en mere rolig og naturbaseret ferie.
Der er mange unikke steder at overnatte, alt fra økologiske gårde til små pensionater og endda miljøvenlige hoteller og stærehoteller.

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.