Møblér med Indbo Center

Møblér med Indbo Center

Lukket

11:00 - 16:00

 • Mandag

  09:30 - 17:30
 • tirsdag

  09:30 - 17:30
 • onsdag

  09:30 - 17:30
 • torsdag

  09:30 - 17:30
 • Fredag

  09:30 - 17:30
 • lørdag

  10:00 - 16:00
 • Søndag

  11:00 - 16:00
 • Tidszone: Europe/Copenhagen

  14. april 2024 02:11 lokal tid

 “ Vi er et stort og kreativt møbelcenter i Syddanmark med et kæmpe udvalg af både sofaer, senge, spiseborde, spisebordsstole, lamper samt borde til din sofa eller seng. De fleste af vores møbler kan fås i forskellige varianter, størrelser og materialer, hvilket giver dig mulighed for at præge din stil, ligesom du ønsker det. Vi har også et stort udvalg af boligtilbehør til forskellige indretningsløsninger. Du finder her lysestager, vaser, plakater, puder, tæpper og meget mere i både det moderne, klassiske og farverige tema. “

Når du besøger møbelbutikken i Tønder på hele 10.000 m2, så er det samtidig den største møbelbutik i hele Jylland, du kommer ind i. Det betyder, at du har rig mulighed for at se og opleve forskellige indretningsløsninger samt mærke kvaliteten af de forskellige møbler forinden dit køb. Det betyder også, at de har et ekstra stort varelager, som gør at du oftest med det samme kan få din vare med hjem. Såfremt du kommer udefra eller har udfordringer med hjemtransporten, kan vi tilbyde dig levering til din adresse. 

Hvis du er på jagt efter et nyt spisebord, finder du et stort udvalg af spiseborde i forskellige materialer af træ. Du finder her eg, bøg, valnød, ahorn, kork, mahogni samt mange flere. Det giver dig muligheden for at få netop det design og materiale, du ønsker for din boligindretning. Deres dygtige indretningskonsulenter vil stå til rådighed for at vise og vejlede dig i vedligeholdelsen af de forskellige spiseborde, så du får den bedste oplevelse med dit nye kvalitetsmøbel. 

Åbningstider:

Man – fre      09.30 – 17.30
Lør      10.00 – 16.00
Søn      11.00 – 16.00

Adresse:

Informationer

Kategori

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.