Overnatning Sønderjylland

Overnatning Tønder

Hvis du skal finde et sted at have base under din ferie i Tønder, så har byen mange forskellige muligheder, om det skal være billig overnatning eller om det skal være et hotel i Tønder, så findes der muligheder og prisklasser for alle.

Hoteller Tønder

At finde en overnatning i Tønder er faktisk ret nemt. Først skal man beslutte om hvordan man vil bo. Hvis man ønsker at bo på hotel hvor man både kan få morgenmad og aftensmad, så er der eksempelvis  Hostrups Hotel. 

Bed and Breakfast Tønder

Ønsker man at finde billig overnatning i Tønder, så kan man prøve sig ad med bed and breakfast, hvor man får sig en god seng til en god pris, heriblandt kan man f.eks. nævne Sovgodt8.

Camping og Autocamperpladser

i området omkring Tønder og på Rømø finder du masser af forskellige campingpladser og autocamperpladser. Nogle af pladserne kan man booke inden ankomst og nogle kan man først reserverer ved ankomst, og det er ofte autocamperpladserne.

På Rømø finder du disse pladser:

I Tønder og omegn finder du:

Overnatning Rømø

En overnatning på Rømø betyder unik natur, hyggelige omgivelser og badestrande med plads til alle. når man går på jagt efter en overnatning på Rømø, skal man være opmærksom på om man vil være i gåafstand til stranden, da man så bør booke et sommerhus i området der ligger sig op ad klitterne syd for Lakolk, er det mindre vigtigt at kunne gå til stranden, men måske man ønsker sig gode faciliteter såsom wellness, restauranter eller golfbane, så kunne det være en bedre ide at bo tæt på havneby som ligger på den sydlige del af øen Rømø.

Sommerhus Rømø

På Rømø er der mange sommerhuse, for at kunne booke et sommerhus, skal man tage kontakt til en af de mange sommerhusbureauer som f.eks.:

Sommerhuse på Rømø er spredt ud over hele øen, nogle er helt små og andre er luksus sommerhuse. Fælles for dem alle er at den unikke natur ligger lige udenfor dørtrinnet.

Hoteller Rømø

Nyd godt af gode faciliteter og masser af hjælpsom personale på en af hotellerne eller i et feriecenter. på øen kan du finde Genz apartments eller Hotel Lakolk.

Feriecentre Rømø

Feriecentrer på Rømø er af en speciel kaliber, heriblandt finder du Enjoy Resort og Hotel kommandørgården. Begge steder finder du wellness områder, pool og restaurant. Sengen er placeret i ferielejlighed eller hotelværelser.

Specielt for Enjoy Resort finder du en golfbane på 18 huller, som er yderst velholdt og er jævnlig vært for store turneringer.

På Hotel Kommandørgården finder du som noget helt unikt et Islænder center hvor du kan komme ud og prøve at ride på en Islænder.

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.