Visit Rømø & Tønder

Spisesteder - Rømø og Tønder

Leder du efter spisesteder på Rømø eller i vores område generelt, kan du her på siden sortere efter restauranter og spisesteder rundt omkring i hele Tønder Kommune og på ferieøen Rømø. Der findes utallige restauranter og caféer med et stort udvalg.

Find spisesteder på Rømø

På Rømø findes der to områder hvor spisestederne er centreret, nemlig på Lakolk Butikscenter eller i Havneby. På Lakolk finder du en hyggelige strandpromenade, hvor der ligger forskellige caféer og restauranter. i Havneby er spisestederne mindre samlet, men der ofte bedre plads i højsæsonen.

Restauranter på Rømø

På Rømø er der mange restauranter, heriblandt finder du, Café Fru Dax, Asia Kitchen og Café Retro. Når du skal spise hos en af disse restauranter, er det en god ide at bestille bord, inden du skal afsted. Der nemlig altid mange mennesker på Rømø især i feriesæsonen.

Specielt for restauranterne på Rømø er at de fleste steder kun har åbent fra forår til efterår og lukket i vinterperioden.

Find spisesteder i Tønder

I Tønder er der et utal af forskellige restauranter, de fleste ligger placeret i gågaden, hvor du finder forskellige caféer og restauranter med forskellige madkulturer. De mest populære caféer er Café Victoria og Kloster Caféen.

Restauranter i Tønder

Skal du finde et hyggeligt sted at nyde aftensmaden, så kan man klart overveje at finde en god restaurant i Tønder. Alle steder har mere eller mindre åbent hele året rundt, men specielt i sommerperioden kan man få lov at sidde ude på torvet eller gågaden og nyde sin mad.

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.