sol og strand

Sommerhus udlejning i Danmark

Sol og Strand - Rømø Holidays

Kun aftaler

 • Mandag

  Kun aftaler
 • tirsdag

  Kun aftaler
 • onsdag

  Kun aftaler
 • torsdag

  Kun aftaler
 • Fredag

  Kun aftaler
 • lørdag

  Kun aftaler
 • Søndag

  Kun aftaler
 • Tidszone: Europe/Copenhagen

  17. april 2024 23:47 lokal tid

Naturskønne områder

Når I holder ferie i sommerhus på Rømø, kan I opleve flere forskellige, meget naturskønne områder. Toftum ligger lige nord for dæmningen og byder på smukke, lyngklædte omgivelser. I det hyggelige sommerhusområde Bolilmark, som ligger lige syd for dæmningen, er I omgivet af lyng- og hedearealer. Ferieområdet Kongsmark ligger midt på Rømøs østkyst og byder på smuk natur med fyrretræer og mange vandrestier.

Lidt syd for Kongsmark ligger sommerhusområdet Østerhede med klit- og lynglandskaber og et rigt fugleliv. I Havneby på Rømøs østkyst kan I nyde den maritime stemning i havnen. Vesterhede ligger på den sydlige del af Rømø og er omgivet af skov, klitter og hedearealer. Her findes kun grusveje og de fleste huse er stråtækte. På Sydøen finder I ligeledes stråtækte huse, en meget bred strand, skøn natur og diger. Lakolk på Rømøs vestkyst er øens ældste sommerhusområde, og den lange, brede sandstrand med klitter indbyder til badning, kitebuggy-kørsel, ridning, drageflyvning og diverse andre strandaktiviteter.

Luksussommerhuse på Rømø

Har I lyst til lidt ekstra forkælelse i ferien, så finder I mange lækre luksussommerhuse på Rømø. Lejer I et luksussommerhus, får I mulighed for at slappe af på en helt anden måde, end I er vant til hjemmefra. Et dansk luksussommerhus er typisk stort og rummeligt, lækkert og moderne indrettet og indeholder en masse udstyr, så I har alt, hvad hjertet kan begære under ferien på Rømø. I kan for eksempel vælge at leje et luksussommerhus med udendørs spa, så I kan koble af fra hverdagens stress i varme bobler og nyde et glas vin, mens I kigger ud over havet eller naturen. Wellness og forkælelse kan også være en tur i sauna eller et luksussommerhus med swimmingpool.

Børnefamilier har stor glæde af at leje et sommerhus med swimmingpool, da børnene kan tilbringe mange timer med leg og sjov i en swimmingpool. Er I glade for en dukkert om morgenen, så er et luksussommerhus med swimmingpool en god måde at forkæle jer selv på under ferien på Rømø. Er I en stor familie med mange børn eller mange venner, der skal bo sammen i et sommerhus, så er det en god idé at leje et luksussommerhus med aktivitetsrum. Her kan I slappe af med et spil bordfodbold efter en lang dag på stranden eller hygge jer sammen med bordtennis, dart eller billard, hvis det regner.

Ferielejligheder Enjoy Resorts Rømø

Et godt alternativ til et luksussommerhus er en ferielejlighed i Enjoy Resorts Rømø, hvor I har adgang til al den luksus, I kan ønske jer. Her kan I leje en privat lejlighed, der er lyst og moderne indrettet. I kan slappe af i rolige og lækre omgivelser i den store, luksuriøse wellness-afdeling, der er kvalitetsmærket af Visit Denmark. Jeres velvære er i fokus i wellness-afdelingen, hvor I kan vælge mellem mange forskellige former for saunaer, dampbade og massager samt varme og kolde bassiner. Her kan I få mange typer af wellness-behandlinger, så som ansigtsbehandlinger, manicure og Detox kur. I kan også benytte et stort afslapningsområde med liggestole.

Lejer I en ferielejlighed i Enjoy Resorts Rømø har I fri adgang til swimmingpool, børnebassin og spa. I har også mulighed for at bruge stedets aktivitetsrum, som især børnefamilier vil have meget glæde af. Her kan I hygge jer med et legeland, poolborde, fjernsynslounge, spillemaskiner og bowling. Ferielejlighederne byder på ekstra luksus for golfspillere, de er nemlig opført lige ved siden af golfklubben, så der er ikke langt til et spil golf på den 18 hullers linksbane, der ligger lige ud til Vesterhavet. I en ferielejlighed kan I nyde wellness og luksus – med eller uden børn.

Ferielejligheder i Feriecenter RIM/Rømø

Børnefamilier vil elske at holde ferie i Feriecenter RIM Rømø i Havneby. Her finder I underholdning og sjov for børnene og afslapning for forældrene. Med en ferielejlighed i Feriecenter RIM Rømø har I mulighed for at holde en billigere ferie på Rømø, uden at gå på kompromis med kvaliteten. De private ferielejligheder er individuelt indrettet i 2 plan.

En ferielejlighed giver fri adgang til både indendørs og udendørs swimmingpool, hvor hele familien kan hygge sig sammen. Der er mange timers sjov og underholdning i en swimmingpool for både mindre og større børn, og når de bliver trætte af poolen, kan de kaste sig over legepladser og legerum. Der er gode betingelser for familier med børn i Feriecenter RIM Rømø, hvor I finder mange aktivitets- og legemuligheder for børn i alle aldre. Feriecenter RIM Rømø ligger desuden tæt på den populære Rømø Lege og Labyrintpark, som byder på sjov og udfordringer for alle i familien.

Golfferie på Rømø

Sol og Strand Feriehusudlejnings ferielejligheder ligger alle i gåafstand til golfbanen på Rømø. Rømø Golf Links ligger, som de traditionelle skotske linksbaner, integreret i naturen og følger derfor Rømøs hede og klitlandskab. Vadehavet og Vesterhavet ligger et stenkast fra golfbanen bag et dige. Da golfbanen er anlagt på en flad, inddæmmet havbund, har I overblik over hele banen på én gang. Ved 6. og 14. teesteder har I endda flot udsigt over Vadehavet og Vesterhavet. Den 18 hullers linksbane består af kuperede greens, søer og vandløb. Som altid ved Vesterhavet, er det vindstyrken, der bestemmer banens sværhedsgrad.

Golfentusiaster har mulighed for at holde en dejlig golfferie på Rømø, hvor dage på golfbanen afsluttes på terrassen i sommerhuset eller ferielejligheden med god mad og afslapning. Rømøs brede sandstrand og små hyggelige byer kan med fordel skabe afveksling mellem dagene på golfbanen. Er I let øvede golfspillere eller har I aldrig prøvet at spille golf før, og vil I gerne prøve det i løbet af ferien i sommerhus, så kan I benytte Rømø Golfklubs Pay & Play 9 hullers bane.

Adresse:

Informationer

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.