Autocamperplads på Rømø

Oasen Rømø

Kun aftaler

 • Mandag

  Kun aftaler
 • tirsdag

  Kun aftaler
 • onsdag

  Kun aftaler
 • torsdag

  Kun aftaler
 • Fredag

  Kun aftaler
 • lørdag

  Kun aftaler
 • Søndag

  Kun aftaler
 • Tidszone: Europe/Copenhagen

  14. april 2024 00:43 lokal tid

Autocamperplads Oasen Rømø er en nyanlagt autocamperplads til 200 autocampere, beliggende på en ejendom med ferielejligheder. Plane, grusbelagte parkeringsflader med brede strimler af græs imellem. Pladserne er fordelt på tre pladser, med henholdsvis 28, 74 og 98 pladser. Alle med strøm, og i alt 3 tømningspladser og vandforsyninger. Supermarked og bager 500 m, til Sønderstrand 1 km, Rømø Golf Club 1,5 km, færge til Sild 2,5 km, strand 3 km. Lakolk strand 7,5 km. Plads 1 med 28 pladser brugbar hele året. På plads 2 og 3 med tilsammen 172 pladser er 86 pladser åben fra 1. november til 1. marts.

Der er ikke mulighed for at reservere pladsen, før du har betalt for dit ophold. Se efter om pladsen har en rød eller grøn plade for enden af pladsen. Rød betyder, at pladsen er optaget, men at gæsten kan være kørt på f.eks stranden i dagtimerne, og kommer tilbage. Grøn betyder at pladsen er ledig og til afbenyttelse. Reservation forud er ikke muligt, ophold i campingvogne og telte, samt benyttelse af fortelt på autocampere ikke tilladt

Adresse:

Informationer

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.