Et stort aktivitetscenter

Skærbækcentret

Lukket

08:00 - 21:00

 • Mandag

  08:00 - 21:00
 • tirsdag

  08:00 - 21:00
 • onsdag

  08:00 - 21:00
 • torsdag

  08:00 - 21:00
 • Fredag

  08:00 - 21:00
 • lørdag

  08:00 - 21:00
 • Søndag

  08:00 - 21:00
 • Tidszone: Europe/Copenhagen

  14. april 2024 01:10 lokal tid

Overnatning i Sønderjylland hos skærbækcentret

Er du på udkig efter overnatning i Sønderjylland til næste ferie? Så lad valget falde på skærbækcentret.

I skærbækcentret er der plads og tid til nærvær, hygge og fælles oplevelser i forbindelse med overnatning i Sønderjylland.

Læs her mere om Skærbæk Ferieby

Et konference- & kursuscenter udover det sædvanlige

Er I på udkig efter et professionelt, men samtidig hyggeligt kursuscenter? Så lad valget falde på vores kursuscenter. Her får I de perfekte rammer til udfoldelse af ideer, og der er plads til at holde alt lige fra de små møder til store konferencer.

Vores dygtige team i kursuscenterafdelingen står altid klar til at hjælpe med at planlægge jeres næste konference – eller kursusdage hos skærbækcentret i Sønderjylland. De kan bistå med alt lige fra bordopstilling til forplejning.

Vi byder jer velkommen til et anderledes og spændende kursus- og konferencecenter i naturskønne og rolige omgivelser midt i Danmarks flotteste natur med Nationalpark Vadehavet og Rømø som nærmeste nabo.

Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere på overnatning og konferencer på konkurrencedygtige vilkår – også til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række minimumkriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Svømmehallen i Skærbæk

Skærbæk Svømmehal ved Rømø er et paradis for såvel børn som voksne. Her er der aktiviteter for alle – hvad enten man ønsker en rask svømmetur i det store bassin, leg i børnebassinet eller ren afslapning i sauna eller helsekabine. Her er der også et caféareal med mulighed for at købe mad og drikke. 

Åbningstider i svømmehallen

https://skaerbaekcentret.dk/aktivitetscenter/aabningstider-i-svoemmehallen/

Bowling i Skærbæk

Vi har et topmoderne 8-baners bowlinganlæg, der er velegnet til såvel hygge som konkurrence. Der er også mulighed for at nyde en kold fadøl og spise lidt lækker mad i forbindelse med jeres bowling – og vi tilbyder naturligvis også bøf og bowl.

Du kan f.eks. kombinere bowling med en lækker menu fra cafeen eller i Restaurant Staffeli som har åbent fredage og lørdage samt ekstra åbent i skoleferier.

Adresse:

Informationer

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.