Se verden fra et andet perspektiv

Udsigtspunkter

Nationalpark Vadehavet har været en del af UNESCO siden 2014, da den blev udpeget som verdensarv for sin enestående naturlige skønhed, og de vidunderlige udsigter som netop dette unikke område kan fremstille.

Disse udsigter skal du se

Must-see udsigter

Nationalpark Vadehavet er enormt stort, og kan ikke ses fra bare et sted, man er faktisk nødt til at opleve Vadehavet på forskellige måder, før man kan danne sig et billede af hvor meget det kan varier.

Man bør opleve Vadehavet fra Rømødæmningen på forskellige tidspunkter og også gerne på forskellige dage, da udsigten aldrig er den samme. Nogle dage kan man opleve solen gå ned over havbunden og andre dage på åbent hav.

Man bør opleve at vandre ud i Vadehavet samt at stå ude på havbunden flere kilometrer væk fra kysten, derude hvor alt er horisont og intethed.

Hold dig opdateret på vores sociale medier!

På Instagram og Facebook kan du hele tiden følge med i, hvad der er aktuelt for årstiden og feriesæsonen, samt finde masser af inspiration i vores mange opslag.

Find vores sociale medier her:
[tagembed widgetid 63233]
da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.