Clausens Busser

Vores chauffører til buskørsel er blandt de dygtigste i landet. Deres høje serviceniveau og store fleksibilitet hjælper vores gæster til en helt fantastisk og unik oplevelse, hver eneste gang de tager på buskørsel med os.

Vores busture er oftest med udgangspunkt fra vores base her i Sønderjylland, altså Ribe-Tønder, men andre udgangspunkter samt opsamlingsruter kan sagtens arrangeres.

Vi tilbyder både arrangering og kørsel af dagligture/udflugter. Hvis Clausens Busser skal stå for arrangeringen, tilpasser vi naturligvis turen med gode spisemuligheder, toiletpauser m.m.

Ved du allerede, hvor du gerne vil hen, men har du ikke det fulde overblik over, hvad dagturen/udflugten skal indeholde, ligger vi inde med utrolig mange forslag, der blot skal skræddersyes til netop din tur. Hvis vi ikke allerede har et forslag nedskrevet, der passer til dig, tilbyder vi naturligvis at udarbejde et helt nyt forslag, der er skræddersyet og tilpasset dit/jeres arrangement; lige fra hvilket udflugtsmål I ønsker til specielle stop på vejen.

Oplevelser i nærheden