Hotel Kommandørgården


Omkring

Hotel Kommandørgården på Rømø er et hyggeligt familieejet hotel med Danmarks første Wellness og Beauty Center, Rømø Lege- og Hesteland samt Rømø Islændercenter. Her er der mulighed for en indholdsrig ferie for alle 3 generationer. Selve hotellet ligger syd på øen i et naturskønt område med 2 km til stranden og 200 meter til Vadehavet. Hotellets værelsesfløje er hyggeligt placeret omkring den store friluftspool. Her er 83 hotelværelser/lejligheder af forskellige størrelse samt 36 hytter.

Her er en dejlig restaurant, et brasserie, internetcafe, store og nye kursuslokaler og en dejlig bar med mange forskellige drinks og en dejlig festsal. Hver lørdag hele året rundt er der musik og dans. I sommerferien har vi et stort aktivitetsprogram for både små og store gæster. Campingpladsen har åben året rundt, og med pladsens gode beplantning er der både læ og hygge.

Fra campingpladsen er der direkte adgang til stranden/Danmarks nye nationalpark Vadehavet på østsiden. Ligeledes har man fri adgang til den nyrenoverede opvarmede friluftspool. Mange af pladserne har udsigt over Vadehavet og marsken. Der kan også lejes forskellige typer hytter. Vadehavshytter der alle har badekar og brændeovn og desuden en pragtfuld udsigt over Vadehavet. Rundtømmerhytter med eget bad og toilet og en dejlig stor terrasse med udsigt til Vadehavet.

Faciliteter

  • Parkeringsplads for busser
  • Bar
  • Internetadgang
  • Egen parkeringsplads

Kontakt

+45 74 75 51 22

Havnebyvej 201
6792 Rømø

[email protected]

www.kommandoergaarden.dk

Oplevelser i nærheden