Tag på kanotur i naturskønne Sønderjylland på Brede Å.

Opdag Brede Å og Marsken fra en kano. Læs mere om hvordan du forbereder dig, og hvordan du kommer afsted i en lejet kano på Brede Å.
Læsetid: 3 minutter
Book en kanotur

Her kan du booke din kanotur  fra 500,- pr. dag.

Sejl på Brede Å

Kanoture i Sønderjylland er en fantastisk måde at udforske landskabet på. Kanoerne er nemme at håndtere, og det er ikke nødvendigt at være en ekspert.

Vandet er roligt, luften frisk og lyden af fugle kan høres i det fjerne. Du er på kanotur i på Brede Å, som løber omkring 35 kilometer fra Nørre Løgum til Ballum Sluse ved Vadehavet. Brede Å er en af Sønderjyllands mest populære kano-destinationer, da åen og landskabet er fladt, og derfor et roligt vandløb, der lige præcis egner sig til kanoture.

Der er mange grunde til, at du bør tage på kanotur – her er blot nogle få:

    1. Det er en nem måde at komme tæt på naturen.
    2. En fantastisk måde at tilbringe tid med venner og familiemedlemmer, mens I er aktive og har det sjovt sammen!
    3. Det er også en dejlig måde at udforske nye steder, som du ikke har set før!

Hvem kan sejle Kano ?

Kanosejlads er en oplevelse, der kan nydes af stort set alle, uanset alder eller kondi. Det er ikke begrænset til de unge og fitte, men velegnet til alle der har lyst.

En kanotur med venner og familie er den perfekte måde at tilbringe en eftermiddag eller aften på. Vandet giver en kølig brise på de varme dage, samtidig med at du får en chance for at slappe af og nyde dine omgivelser.

Brede Å er til kanoture

Kanoudlejning på Brede Å

For at leje en kano til turen, kan man booke kano via:
Vores booking portal

Via linket booker man dato og antal kanoer man skal bruge, og så bliver kanoerne leveret ved startstedet på den rute man har valgt.

Der er 3 ruter man kan tage

 • Tur 1: Denne 7.5 km lange rute tager 2-3 timer at fuldføre og fører dig gennem det idylliske sønderjyske landskab. Turen starter ved Ellum Bygade og ender i Bredebro.
 • Tur 2: Med en varighed på 4-6 timer og en længde på 15 km, leder denne rute dig gennem varierede landskaber som heder, skove og byområder. Startpunktet er Lobækvej, og turen afsluttes ligeledes i Bredebro.
 • Tur 3: Designet for de eventyrlystne, denne rute er ideel til dem, der ønsker en længere tur med mulighed for overnatning i Bredebro. Med en længde på mellem 27 og 35 km, slutter denne tur ved Vadehavets port i Ballum (Ballum Sluse).

Kanoudlejning på Brede Å klares af Sønderjysk Kanoudlejning.

Familie på 3 sejler på Rute 2 @Bjarke Petersen - Visit Rømø & Tønder

Find mere
læsestof her

nn_NONorsk nynorsk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.