Morgenmad

Midt på hovedgaden i Ballum, ligger en aktiv og spændende café.Kom og besøg os, eller deltag i en af vores arrangementer.I Vadehavs Caféen finder du også en butik med bla. vadehavsprodukter.

Om os

Vi byder velkommen indenfor i den hyggelige Vadehavs Café, der ligger på Byvej i Ballum og midt i Nationalpark Vadehavet.
Vadehavs Caféen har en hyggelig og afslappet atmosfære, og her er plads til både børn og voksne.

Fra vores store menukort, kan du vælge menuer tilberedte med kvalitets råvarer og til den helt rigtige og gode pris. Her er der noget for enhver smag, og du vil få en fantastisk oplevelse.

Vil du på udflugt, og spise i naturen eller ved Vadehavet, pakker vi maden ned, så den er lige til at tage med.Kig ind hos Vadehavs Caféen, – vi har også kaffe, is og mange slags kager.
Åbningstider 2020

Marts, april, maj + okt, nov, dec 10:00 – 20:00
Juni, juli, august, september 10:00 – 22:00
TirsdageLukket
Vi har ÅBENT: 14. marts 2020 – 15. december 2020

Hjertelig velkommen til Abild Kro & HotelAbild Kro & Hotel er beliggende ved hovedvej 11, kun 4 km nord for Tønder i det skønne Sønderjylland, og der er kun 10 km til grænsen.Brug os som udgangspunkt for ture og udflugter til:Tønder, Danmarks ældste købstad. Hvor du for eksempel kan besøge

Vi bestræber os på at give jer det bedste ophold , og vi glæder os til at se jer.

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular