Hvad skal du opleve i uge 7 & 8

Så er vinterferien her endelig, og måske har du allerede valgt at ferien skal gå til det sydvestlige Danmark - Nemlig Rømø & Tønder. Vi har derfor valgt at gøre din ferie lidt mere spændene, ved at finde inspiration til oplevelser i Rømø & Tønder området.

Visit Rømø Tønder

Online guides

Guidet rundvisninger - Schackenborg Slot

Er du vild med historie, eller interesserer den kongelige familie dig? Book en rundvisning på Schackenborg Slot og få alle fortællingerne fra en af vores dygtige guider og se de smukke bygninger på tæt hold – også indefra.

Så tag en Guidet rundvisning på Schackenborg Slot

ØstersSafari - 15 Feb.

Kom helt tæt på livet i Vadehavet og den blotlagte, frodige mudderflade, når vi
forcerer den bløde bund ved lavvande. Omkring 300 meter ude sætter vi fokus på
indsamling af østers og Vadehavets øvrige specialiteter – de mange forskellige
muslingearter.

Kunstmuseet - aktiviteter

Skal du og din familie holde vinterferien hjemme, og skal I ud og have nogle oplevelser sammen?

Museum Sønderjylland har forskellige ferieaktiviteter for hele familien i uge 7. Du kan orientere dig om de forskellige arrangementer og aktiviteter nedenfor.

foto konkurrencen

deltag i vores fotokonkurrence på instagram!

Enjoy Resorts Rømø - Events

Er du til velvære og forplejning på et luksus reservat på Rømø, så tag med i saunagus eller wellness.

Skærbæk Centret- Events

Hos skærbækcentret byder vi i uge 7 og uge 8 på en masse sjove aktiviteter i børnenes vinterferie.

Tilbring vinterferien i smukke omgivelser og få skabt en masse sjove og hyggelige minder med hele familien. Vi har et stort og varieret udvalg af aktiviteter for børn og voksne i alle aldre fra bolchekogeri til lasergame og bumperballs.

Læs mere og book din vinterferie her

Vores svømmehal og bowlingfaciliteter er naturligvis åbne hele vinterferien.

Genforeningen 2020 - Events

Genforeningen er i fuld gang, og det er den også i Rømø – Tønder. Der foregår f.eks. Afstemingsfester, Fortællinger, foredrags og meget mere.

Legeland til børnene - Jump A Lot

Jump A Lot i Rødekro er Syddanmarks største og sjoveste legeland. Med et indendørs legeland på over 4.800 m2 og hele 10.000 m2 udendørs legeområde, garanterer vi timevis af underholdning, med sjove og skønne aktiviteter for hele familien.

Oplev kultur i området

Fortiden efterlader sig mange spor – lige fra dæmningbyggerier, historiske bygningsværker, flotte kirker og historiske slotte. Hver især med en fortælling bag sig, som gør området til et seværdigt sted.

Nutiden byder også på interessante og mærkbar oplevelser, som både kan være igennem flotte kunsthåndværker til nymoderne bygningsværker. Uden tvivl kan man idag opleve et stort spektrum er Kunst og kultur i Rømø-Tønder området.

Se naturen

Rømø er øen som byder på helt unik natur, en natur som du ikke finder mange andre steder i Danmark. Kontrasten mellem Vadehavet på øst siden og den enorme strand på vest siden, vidner om en natur som har over mange tusinde år skabt det landskab som idag trækker millioner af gæster til området hvert år.

DEL GERNE DENNE GUIDE, HVIS DU KUNNE LIDE DEN

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på whatsapp
WhatsApp
Bjarke Petersen

Hvad skal du opleve i uge 7 & 8

Så er vinterferien her endelig, og måske har du allerede valgt at ferien skal gå til det sydvestlige Danmark – Nemlig Rømø & Tønder. Vi har derfor valgt at gøre din ferie lidt mere spændene, ved at finde inspiration til oplevelser i Rømø & Tønder området.

Rømø Motor festival
Bjarke Petersen

Rømø Motor festival 2020

Den 22. august 2020 er der skruet op for ægte dansk motorsport, når Rømø Motor Festival igen i år, afholder det legendariske veteran motorløb på Lakolk Strand på Rømø.

Hele arrangementet er gratis, så tag din ven, kæreste eller hele familien med, til en oplevelsesrig dag i motorsportens tegn.

Genforeningen 2020 i Tønder
Bjarke Petersen

Genforeningen 2020 i Tønder

Genforeningen 2020 i Tønder byder på mange foreskellige events. Her kan du læse meget mere om, hvad du kan opleve i Tønder og omegn, når vi fejrer Genforeningen 2020.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

bliv opdateret omkring de nyeste oplevelser, events, guides og meget mere.

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular