Fra Østers til Flammelaks: Kulinariske Eventyr på Rømø

Tag med på en helt særlig vinterferieoplevelse, når Marskdestilleriet den 13. og 14. februar 2025 byder på “Vadehavet & Marsken Destilleret” – en gastronomisk get-away, hvor bålmad, ild, røg og lokale råvarer skaber uforglemmelige smagsoplevelser.
Læsetid: 3 minutter

Bålmad-retter med Jesper Voss & Jesper Lynge, Rømø Slagteren og Wild Scandinavian Cooking.

Programmet byder på foreløbig 6 forskellige bål-madoplevelser, tilberedt under åben himmel af to af Danmarks mest passionerede kokke Oyster King™ Jesper Danneborg Voss fra Fanø vender tilbage til destilleriet med sin ekspertise i Vadehavets friske råvarer. Han får selskab af Livø’s vilde Kjøgemester Jesper Lynge Bergholdt, der tilfører sin unikke stil og Limfjords råvarer til begivenheden.

Herudover kommer den nye Rømø Slagter og serverer Marsk-lammepølser med brød den 13.2. Jesper og Jesper får den 14.2. selskab af den danske kok Brian Boysen fra Wild Scandinavian Cooking i Hamborg.

Mere end mad

Udover de gastronomiske højdepunkter kan du også udforske en række ekstra aktiviteter. En guide fra Sort Safari™ tager dig med på østerssafari i verdensarvsnaturen, og destillatør Hans Sjursen inviterer indenfor til en rundvisning i destilleriet med mini-smagning. Destilleriets shop og café holder åbent, hvor du kan nyde alt fra varme og kolde drinks til whisky, gin, rom, akvavit og likører.

Billetter til Østersturene med Sort Safari skal forudbestilles her

Stemning og natur

”Vadehavet & Marsken Destilleret” handler ikke kun om mad – det handler om at komme ned i gear og nyde vinterens ro og skønhed. Udsigten over Vadehavet, de knitrende bål, og duften af frisklavet mad skaber rammerne for en oplevelse, der er både afslappende og inspirerende.

Hans Sjursen, Marskdestilleriets grundlægger giver begivenheden et særligt præg.
Jesper Lynge, klar med sin helt unikke stil!
Oyster King, Jesper Voss, Sørger for en oplevelse du ikke glemmer!

Marskdestilleriet – En unikt beliggende perle

Marskdestilleriet er ikke blot et destilleri, men et samlingspunkt for smag, kvalitet og natur. Beliggende midt i Rømøs naturskønne omgivelser er destilleriet kendt for sine prisvindende produkter, herunder whisky, gin, rom og likører. Destilleriet kombinerer moderne produktionsteknikker med lokale traditioner og råvarer, hvilket giver en helt særlig autenticitet til deres sortiment.

Udover at være et produktionssted byder Marskdestilleriet på en charmerende café og shop, hvor besøgende kan nyde både kolde og varme drikke eller smage på stedets mange specialiteter. Destilleriets stemningsfulde rammer gør det til det perfekte sted at opleve kombinationen af gastronomi, natur og hygge.

Hans fra Marskdestilleriet er klar med sine specialiteter fra destilleriet.

Praktisk information

  • Hvornår? 13. og 14. februar 2025.

  • Hvor? Marskdestilleriet, Rømø.

  • Pris: 100 kr. per smagsoplevelse.

Book din oplevelse i dag

Billetter til de forskellige smagsoplevelser er begrænsede, så skynd dig at sikre din plads til denne uforglemmelige vinterferiebegivenhed.

Book din ret her via vores booking platform.

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.