Visit Rømø & Tønder

Foråret på Rømø og i Tønder

Udforsk Rømø og Tønder på den smukkeste tid på året. Det er nu seværdighederne i Sønderjylland igen åbner for en ny feriesæson. Du kan nyde forårssolen på Rømø strand og lyden af Vesterhavet der bruser ind over kysten.

Udforsk guidede ture

Det sker

Overnatning i sønderjylland

Seværdigheder i Sønderjylland

I Sønderjylland er der langt til naboen men kort til seværdigheder og oplevelser. På Rømø kan du opleve den berømte Lakolk strand, eller Sønderstranden hvor alle aktiviteterne foregår.
Kører man videre til Tønder eller de omkringliggende byer, finder man små hyggelige samfund, hvor der gemmer sig lokale oplevelser.
Prøv at plukke dine egne Vadehavsøsters, vær vidne til et uforglemmelig Sort Sol skuespil i Tøndermarsken eller gå på jagt efter historiske oplevelser som Løgumkloster Kirke, Højer Mølle eller det historiske sted hvor guldhornene blev fundet.

Udforsk guidede ture

Udforsk events

Overnatning i sønderjylland

Udvalgte oplevelser

Tag afsted på et eventyr i Tønder kommune, hvor sønderjyske seværdigheder og oplevelser venter dig. Vi har samlet flere udvalgte oplevelser, som bare er et must-see, når du skal på ferie i Rømø-Tønder området.

Oplev Rømø, Tønder, Vadehavet og Marsken

Tønder Kommune er en alsidig kommune med utallige unikke oplevelser og kultur, som er helt speciel for Sønderjylland. Fra ikoniske heder og enorme strande til frodige landskaber i Tøndermarsken, hvor man kan opleve helt enestående naturfænomener hvert eneste år fra sæson til sæson.

De mange byer der findes i dette landskab, byder på forskellige seværdigheder og oplevelser, som kan opleves både alene eller i fællesskab.

Udforsk flere byer her:

Overnatning Rømø

På Rømø kan du overnatte på mange forskellige måder, vælg imellem feriecenter/hotel , Bed and Breakfast, campingpladser eller autocamperpladser. Den mest kendte mulighed er  dog stadig det brede udvalg af sommerhuse, som kan lejes igennem en af de sommerhusbureauer, som findes på øen.

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.