Sort Sol med guidet bustur - ved Sort Safari

Vært:

Aktør af Rømø & Tønder

Sker om:
 • 127

  Dage

 • 17

  Timer

 • 9

  minutter.

 • 47

  Sekunder

Tag med på en uforglemmelig rejse med Sort Sol-bussen, som praktisk henter dig ved et af de tre udvalgte opsamlingssteder (du vælger dit opsamlingssted i bookingsprocessen). Sort Safari® præsenterer de største og mest imponerende stæreflokke, og guider dig til de bedste steder for at opleve det betagende naturskuespil.

Forestil dig synet af stære, der elegant ‘danser’ og konstant skaber nye, fortryllende formationer mod den maleriske solnedgang, efter en dag fyldt med fødesøgning. ‘Sort Sol’ er et fascinerende skue, hvor hundredtusinder af stære samles i en dramatisk dans over tagrørszonerne for at søge hvile, mens de navigerer i en potentiel kamp for overlevelse mod sultne rovfugle. Undervejs på turen vil du komme tæt på den fortryllende marsklandskab og blive indviet i stærenes liv, naturens cyklusser og det magiske ved ‘Sort Sol’. Sort Safari®, pionererne bag natur-eventen ‘Sort Sol’, er dine eksperter på denne rejse. Vi har fingeren på pulsen og kender til de største stæreflokkes bevægelser, samt har eksklusiv adgang til private områder, der normalt er lukket for offentligheden. ‘Sort Sol’ er en oplevelse, der transcenderer ord. Det skal ikke bare ses, men også høres og duftes for fuldt ud at værdsætte dets storhed og skønhed. Det er en begivenhed, der beriger sjælen og efterlader varige indtryk, en oplevelse som enhver bør opleve mindst én gang i livet. Husk pas, da Sort Sol ofte opleves bedst syd for grænsen. Medbring gerne kikkert og et siddeunderlag/hynde

Adresse:

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.