Sommertur i Tønder med guide

Vært:

Aktør af Rømø & Tønder

Sker om:
 • 15

  Dage

 • 21

  Timer

 • 56

  minutter.

 • 4

  Sekunder

Tag med på en fascinerende tur gennem det historiske Tønder, hvor kunst og kulturarv mødes på smukkeste vis. Den guidede tur starter i Skulpturhaven, et omdrejningspunkt for nutidskunst og en stolt del af Tønders kulturelle arv. Her præsenteres en række imponerende skulpturer, der fortæller historier om både fortiden og nutiden.

Efter at have ladet os inspirere i Skulpturhaven, fortsætter vi til Tønder Kunstmuseum. Her venter en stemningsfuld frokost i Museumscaféen.

Højdepunktet på turen er den guidede rundvisning i Vandtårnet, hvor vi oplever en udstilling dedikeret til Wegner, en af Danmarks mest berømte møbelarkitekter. Wegners værker er kendt verden over for deres enkle elegance og funktionalitet, og i Vandtårnet kan vi beundre en særlig samling, der viser Wegners geniale håndværk og design.

Adresse:

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.