Sanketur med Marskture

Vært:

Aktør af Rømø & Tønder

Sker om:
The countdown has ended.
Datoer:

Tag med på en uforglemmelig sanketur i den naturskønne egn nær Tønder! Oplev den vilde, danske natur på tætteste hold, når vores erfarne guide tager dig med ud i skovene og på engene for at samle spiselige urter og planter.

På denne guidede sanketur får du mulighed for at lære om de mange spiselige skatte, som naturen har at byde på. Vores guide vil dele ud af sin omfattende viden om de forskellige urter og planter, deres anvendelse i madlavning, og deres helbredende egenskaber. Undervejs vil du få tips og tricks til, hvordan du bedst identificerer og samler disse naturlige lækkerier.

Men sanketuren handler ikke kun om urter og planter. Vores guide vil også fortælle fascinerende historier om områdets rige natur og dyreliv. Lær om de dyr og fugle, der lever i dette smukke landskab, og hør om deres rolle i økosystemet. Du vil få indsigt i, hvordan man bedst respekterer og beskytter naturen, mens man høster dens gaver.

Turen er velegnet for alle aldre og kræver ingen særlige forkundskaber – kun en interesse i naturen og en nysgerrighed efter at lære mere. Tag praktisk tøj på, og vær klar til at opleve naturen på en helt ny måde.

Kom med på denne sanketur nær Tønder og få en dybere forbindelse til naturen og dens mange vidundere. Vi garanterer en oplevelse, du sent vil glemme!

Adresse:

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.