Østerstur og grillevent - hos Marksture

Vært:

Aktør af Rømø & Tønder

Sker om:
 • 79

  Dage

 • 0

  Timer

 • 19

  minutter.

 • 25

  Sekunder

Oplev magien ved Nationalpark Vadehavet og dens UNESCO Verdensnaturarv med vores unikke østersture! Bliv en del af en eksklusiv gruppe, der udforsker de skjulte skatte af Vadehavet, hvor du kan plukke dine egne friske østers. Vores erfarne guider fører dig sikkert gennem vadefladen til de reneste østersbanker. Nyd smagen af friskplukkede østers, lige der på stedet, mens du lærer den perfekte teknik til at åbne dem.

Efter turen vender vi tilbage til stranden, hvor en gastronomisk oplevelse venter. Vi griller dine fangede østers og serverer dem sammen med delikatesser fra Højer Pølser. Lær at mestre kunsten at gratinere østers med forskelligt tilbehør. For at fuldende din oplevelse, tilbyder vi et udvalg af drikkevarer, som kan købes til vores grill event. Reservér din plads nu og deltag i et eventyr, der stimulerer alle sanser!

[https://www.youtube.com/watch?v=NwrRQhFiVeM&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.romo-tondershop.dk%2F&feature=emb_imp_woyt](https://www.youtube.com/watch?v=NwrRQhFiVeM&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.romo-tondershop.dk%2F&feature=emb_imp_woyt)

Adresse:

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.