ØstersSafari – med Sort Safari

Vært:

Aktør af Rømø & Tønder

Sker om:
 • 160

  Dage

 • 17

  Timer

 • 48

  minutter.

 • 30

  Sekunder

Deltag i en spændende og lærerig ØstersSafari i Nationalpark Vadehavet, UNESCOs Verdensnaturarv. Oplev Vadehavets rige liv tæt på og bliv en del af en uforglemmelig tur, hvor du selv får mulighed for at indsamle friske østers og høre om Vadehavets helt egen unikke råvare.

**Beskrivelse**

Under vores ØstersSafari tager vi dig med til den blotlagte mudderflade i Vadehavet. Cirka 300 meter fra kysten udforsker vi østersbankerne og samler Vadehavsøsters direkte fra havbunden.

Denne tur er ikke blot en samlingstur; det er en helhedsoplevelse, hvor du også får indblik i østersens fascinerende historie i området, lige fra dets kongelige betydning til det moderne østers-eventyr. Vi deler tips og tricks til, hvordan du kan tilberede dine nyindsamlede skatte.

**Book nu**

Tag på en uforglemmelig ØstersSafari og oplev Vadehavets natur og smagsoplevelser på nærmeste hold. Perfekt for naturelskere, madentusiaster og eventyrlystne sjæle! Book din plads i dag og bliv klar til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Adresse:

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.