Jacob Dinesen - album event // Hagge's Musik Pub (kl. 20.00) - UDSOLGT

Vært:
Sker om:
The countdown has ended.
Billetter / webside
Datoer:

Kom helt tæt på Jacob Dinesens nye album
’One Step at a Time’.

Den 8. marts udgiver Jacob Dinesen nyt album. I den forbindelse indtager Jacob Dinesen en stribe mindre og nærværende rum i hele Danmark, inviterer publikum indenfor til en snak om albummet og tilbyder en unik oplevelse i selskab med ham og hans musik.

Titlen på Jacob Dinesens nye album er på den ene side fortællingen om en 28-årig rock-komet, der mod alle odds blev et af de største fænomener på den danske musikscene i nyere tid. 45.000 solgte albums, 36 millioner streams og endeløse udsolgte turnéer senere, er ’One Step at a Time’ på den anden side også historien om et ungt menneske med et fornyet livssyn, om en musiker, der er klar til at ryste folks opfattelse af, hvem han er, og hvad han står for, gennem nye melodier og ord fra en sangskriver, der kun lige er kommet i gang!

Der gemmer sig mange historier, inspirationer og overvejelser bag sangene på det nye album. I en ambition om at folde historierne bedst muligt ud for fans og musikinteresserede inviterer Jacob Dinesen indenfor til en række nærværende og modererede release events – hvor albummet afspilles, vendes og drejes i ord og de nye sange afprøves af Jacob selv, helt nærværende på guitar.

Det er en stor begivenhed, at Jacob Dinesen udgiver album og derfor tager vi denne fejring rundt i hele landet. Syv fejringer på Jylland, Fyn og Sjælland skal sende det nye album godt afsted.

’One Step at a Time’ udkommer lige op til, at Jacob indtager en lang række store spillesteder på sin udsolgte forårstour. Med disse album events får Jacob Dinesen en mulighed for at se sit publikum i øjnene og indgå i en meget direkte dialog om det, det hele drejer sig om, nemlig musikken i en anden type nærvær, som er helt ulig de store scener, Jacob normalt indtager.

Billetprisen inkluderer et eksemplar af ”One Step at a Time” på enten CD eller LP, som man får udleveret til arrangementet.

Velkommen til
Jacob Dinesen ’One Step at a Time’ album events.

06.03.24 – Musikhuset Aarhus – Århus
07.03.24 – MCH Herning Kongrescenter – Herning
08.03.24 – Høloftet – Struer
09.03.24 – Event Aalborg – Aalborg
13.03.24 – Borgerforeningen Svendborg Teater – Svendborg
14.03.24 – Hagge’s Musik Pub – Tønder (kl. 17.00 + kl. 20.00)
16.03.24 – La Oficina – København

Billetter på JacobDinesen.com

Adresse:

kontakt information

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.