Gastronomisk 3 retters menu af Jesper Løbner

Vært:

Slusen Højer

Sker om:
  • 16

    Dage

  • 3

    Timer

  • 12

    minutter.

  • 37

    Sekunder

Fredag d. 3/5 afholder vi på Slusen Højer et gastronomisk arrangement, hvor vi inviterer indenfor til en 3-retters menu lavet af de lækreste råvarer fra Nationalpark Vadehavet. Menuen vil blive serveret og præsenteret af Jesper Løbner, der driver restaurantkonceptet Nögen med to anerkendte restauranter i Danmark.
Ikke nok med at Jesper finder tid til at komme forbi os på Slusen Højer og kreere en fantastisk snagsoplevelse, så er han også med i konkurrencen om at blive Danmarks bedste kok i 2024.
Menu:
Forret:
Dampet Vesterhavstorsk med blanquette sauce fyldt med forårsgrønt og rømørejer.
Hovedret:
Dansk grillet lammeryg, dertil braiseret lammekølle serveret med kartofler vendt i løvstikkesmør, små stegte gulerødder med sennepsvinaigrette og røgede mandler.
Dessert:
Pocheret rabarber, rabarberis med hjemmelavet koldskål og hjemmebagte kammerjunker.
Dette arrangement koster 365,- kr. Der kan tilkøbes en vinmenu med 3 glas tilhørende vin for 255,- kr. eller saftmenu til 185kr.
Arrangementet starter kl. 18:00
Eller ring på Tlf 78797200✨

Adresse:

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.