Frokostjazz m. Nanna Carling Swingband // Hagge's - UDSOLGT

Vært:

Hagge's

Sker om:
 • 73

  Dage

 • 20

  Timer

 • 44

  minutter.

 • 27

  Sekunder

Billetter / webside

Sopransaxofonist og sangerinde, Nanna Carling byder sine lyttere på humørspækket, energisk swingjazz, hvor alle kan være med! Og det leveres med stor karisma og indlevelse. Nanna Carling er den fødte performer, og alle der oplever hende, falder pladask for hendes talent og sprudlende scene-performance.
Trods sin unge alder har Nanna allerede gjort sig store erfaringer med optrædener på scener i hele verden. Hun har blandt andet spillet på Birdland Jazz Club i New York, Rock That Swing festival i München, The Opera House i Tel Aviv, Seoul Lindyfest i Korea og Big Bang Swing i Bangkok. Nanna Carling optræder fra tid til anden også med sin berømte faster, Gunhild Carling.

Fremadstormende Nanna Carling spås en stor fremtid. Front for sit dygtige Nanna Carling Swingband, hvor hendes søstre også medvirker, spiller hun sine spændende kompositioner, der med et moderne og nyskabende twist giver mindelser om Duke Ellington og Billie Holliday. Altid med en glæde og energi, som alle må overgive sig til.

OBS. Prisen er inkl. en frokostplatte.

Adresse:

kontakt information

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.