folkBALTICA - Mads Hansens Kapel // Hagge's Musik Pub

Vært:

Hagge's Musik Pub

Sker om:
 • 15

  Dage

 • 18

  Timer

 • 15

  minutter.

 • 14

  Sekunder

Billetter / webside

”Mor dig først – spørg bagefter” – det er det danske folkorkester Mads Hansens Kapels motto. Man kunne tolke det som en ungdommelig letsindighed, eller som en måde at betragte livet lidt mere med et glimt i øjet på.

Mads Hansens Kapel, der er født ind i de danske traditioner, spiller de gamle melodier med kærlighed, sjæl og styrke for at holde liv i musik fra fl ere generationer og bringe den med ind i det 21. århundrede. Besætningen med violin, klarinet, guitar, bas og klaver er ikke den normale besætning i et traditionelt folkband, men den lyd, der kommer ud af det, er fremragende og utrolig orkestral. Efter at have turneret Europa tyndt mange gange tog de sidste år til USA for første gang. Med en rå og enormt groovy background parret med den vilde violin og den kraftfulde, drillende klarinet spiller kvintetten sig ind i hjerterne på folk, og får det hele til at danse. For det er netop det, de er – et danseorkester.

Adresse:

kontakt information

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.