Dustbowl Revival // Hagge's Musik Pub

Vært:
Sker om:
The countdown has ended.
Datoer:

Det amerikanske band Dustbowl Revival vender tilbage til Danmark i februar 2024 med fire koncerter på programmet – den ene af dem på Hagge’s!
Oprindeligt hjemmehørende i Californien har bandet gentagne gange imponeret ved nærmest at bringe Tønder Festival til kogepunktet. I 2023 havde de den ære at åbne selve Tønder Festival.
Dustbowl Revival præsenterer en exceptionel fusion af bluegrass, swing, traditionel jazz, blues og soul. Bandet præges af en unik instrumentering, hvor guitar, ukulele, violin, vaskebræt, trombone og trommer smelter sammen i en symbiotisk harmoni. Denne bemærkelsesværdige kombination giver bandet en musikalsk identitet, der er uforlignelig, og som har tiltrukket en hengiven fanskare på verdensplan.

OBS! DER VIL DENNE AFTEN VÆRE BÅDE SIDDE- OG STÅPLADSER!

Adresse:

kontakt information

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.