Dallahan // Hagge's Musik Pub

Vært:
Sker om:
The countdown has ended.
Datoer:

Dallahan har rødderne dybt forankret i den iriske folkemusik, men bringer meget andet ind i bandets musik – skotsk musik, Balkantoner, jazz, funk, pop og klassisk musik. Resultatet er et unikt, farvestrålende og nærmest sømløst musikalsk kludetæppe. Det er et band, der tager publikum med på en musikalsk rejse fra stemningsfyldte transsylvanske sange til hårdtslående irsk dansemusik med funky rytmer – og alt der i mellem.

Bandet består af den irskfødte sanger og guitarist Jack Badcock, virtuosen Ciarán Ryan på banjo, mandolin og violin, den evigt smilende Andrew Waite på harmonika og – som det nyeste medlem – vinderen af BBC Radio Scotland Young Traditional Musician of the Year 2019, Benedict Morris, på violin.

Dallahans første album, When the Day is on the Turn, udkom i august 2014. Det blev rigtig godt modtaget af både anmeldere og publikummer og blev året efter år nomineret til bedste album ved MG Alba Scots Trad Music Awards. Nummeret “The Tartar Frigate” blev desuden kåret til årets instrumentalnummer ved LiveIreland Awards 2016. Bandet udgav deres andet album, Matter of Time, i april 2016 – et album, der for alvor indkapslede den karakteristiske lyd og stil, som bandet har udviklet siden de startede. Albummet blev nomineret til Album of the Year ved Scots Trad Music Awards samme år. I 2018 udkom bandets tredje album, Smallworld, der for alvor demonstrerede Jack Badcocks evner som sangskriver, og i juni 2023 udkom bandets seneste album, Speak of the Devil, med udelukkende egne kompositioner.

Adresse:

kontakt information

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.