Bound by Law // Hagge's Musik Pub

Vært:
Sker om:
The countdown has ended.
Billetter / webside
Datoer:

Efter en succesfuld koncert på et fuldstændigt proppet Hagge’s under Tønder Festival i august 2023 vender det danske Dark Country-band Bound by Law tilbage i april for at fortsætte, hvor de slap.
Bound by law spiller en blanding af rock, blues og country, og deres sound leder tankerne i retning af legender som Ennio Morricone, Nick Cave og Johnny Cash.
Selvom Bound by Law ikke laver P3-pop, spiller bandet allerede udsolgte koncerter i både ind- og udland, og de er forlængst slået igennem på Spotify, hvor det internationale publikum har forelsket sig i Bound by Laws nordiske tilgang til countrymusikken, ligesom bandet har høstet stor ros hos musikanmeldere for deres energifyldte koncerter.
Bound by Law er kendt for at være et fabelagtigt liveband med en uovertruffen energi, der virker så smittende på publikum, at du slet ikke kan undgå at blive revet med af den fantastiske stemning på scenen.

Adresse:

kontakt information

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.