Baby Did a Bad Thing // Hagge's

Vært:

Hagge's

Sker om:
 • 59

  Dage

 • 5

  Timer

 • 48

  minutter.

 • 35

  Sekunder

Billetter / webside

Der er højere til loftet, lidt større armbevægelser og fri adgang til helt nye kroge af musikken, når Baby Did a Bad Thing vender
tilbage med nye sange, nyt album og – selvfølgelig – ny turné.
Det gav ikke sig selv, da Baby Did a Bad Thing ramte landets radioer midt i en Coronatid. Og dog. For selvom det århusianske debutband, ligesom resten af branchen, var ramt at nedlukning og restriktioner, tog både P4, P5, adskillige amerikanske radiokanaler, anmeldere – og publikum – begejstret mod første album fra de herrer.

Nu er bandet klar med nye sange, og resultatet er et modent, selvsikkert og velovervejet udspil med modet til både at forlade lidt gammelt og – især – at byde nye hjørner velkomne. Selv siger de, at de er blevet “mere folk end country”.
Og det er et modnet band, der med deres nye sange og kommende album har givet sig selv plads til mere frihed – i både arrangementer og tekster.

“De nye sange er fortællinger, der gælder bredt, men tager udgangspunkt i et enkelt menneskes historie. Det er universelle temaer om at stille sig åben, at turde være sårbar over for verden og om at finde hjem”, lyder det fra manden bag sangene, Jonas Fjelsted.

Baby Did a Bad Thing er:
Jonas Fjelsted (vocal / guitar)
Casper Simonsen (trommer)
Thomas Friis (bas)
Mikael Sort (pedal steel / guitar)

Adresse:

kontakt information

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.