fbpx

Suggested activities

Outdoor activities

Perfect for bike holidays

Nationalparken Vadehavet er et kæmpe område, hvor man kan cykle og vandre rundt til mange af områdets fantastiske seværdigheder seværdigheder.

We have the most fishing water..

Tønder Kommune er den kommune med allermest fiskevand.

The marsh inspires

Marsken er en destination i sig selv. Hvert år kommer turister fra nær og fjern for at bevæge sig ud i den skønne natur.

En aktiv ferie

Inspiration til aktive oplevelser

På hele Rømø finder du gode cykelruter. Sønderstrand er perfekt til kitesurfing og strandsejling. Desuden er der plads til mange andre forskellige aktiviteter. På fastlandet kan du opleve Marsken på gåben og på cyklen. Du finder også masser af Å-vand, hvor du kan leje kanoer og tage dig en tur op ad åen. Området byder ikke kun på ture på landevejen, men også mountainbike cyklisterne kan finde områder, som både er udfordrende, men samtidig velegnede til både store og  små størrelser.

Populært i Tønder

DSC_0252

Blokart & kitebuggy

Elsker du fart og rusen der følger, så kan du tage på Sønderstrand på Rømø og prøve Blokart, Kitebuggy og andre vilde aktiviteter som Kitesyd tilbyder.

5

Tønder Stierne

Tag på en gåtur og oplev Tønders pragtfulde udsigter og udforsk naturen, kulturen og de sjældne steder som ikke altid kan ses fra de normale turist ruter

????????????????????????????????????

Surfing

På Sønderstrand er det lovligt at bevæge sig på vandet med vind i sejl og drager. Du kan leje kitesurfing hos Kitesyd sammen med en lærer.

Marskstien - 54 km

Den ultimative naturrute, som tager dig direkte igennem marsken fra Tønder til Højer og tilbage. Tag hele ruten på 54km eller tag nogle af sløjferne.

65479637_2517973491586164_8480920694165602304_o

Kanotur i Brede Å eller Vidåen

Uldgade is one of Tonder's oldest streets, which is still well preserved today with beautifully decorated houses facing a cobblestone road

mountain-biking-1210066_1920

Mountainbike

Få fart, natur og motion på en af mountainbike ruterne

Thank you

Because you have chosen to help us get better, It means a lot that we can evolve to provide a better service to our visitors

Describe here next to what you have experienced that could be better. Describe as best you can.

Feedback formular

Write your feedback anonymously here in our form