Vinterferie i Rømø-Tønder

Vinterferien eller uge 7 i Rømø-Tønder området, er fyldt med gode aktiviteter for hele familien. Vinterferien er hvor man virkelig kan opleve Vestkystens susende udenfor vinduerne, mens man sidder foran brændovnen med en dejlig kop varm kakao i sommerhuset.

Indendørs

Hvis man har børnene med på vinterferien er svømmehal eller frisk gåtur lige sagen om dagen, så man om aftenen virkelig kan hygge sig i familiens skød. Et besøg hos et af vores feriecentre i området et oplagt, da de allesammen har badeland/poolområde til børnene, derudover har feriecentrene også mange aktiviteter for børn, såsom: bowling, legeland eller sjove aktiviteter. Biografen er også en oplagt mulighed i vinterferien, der ligger Biografen 1&2 Tønder og Toftlund Biograf som begge viser de nyeste film, til glæde for jer og børnene.

Udendørs i naturen

Hvis vejret er roligt og pænt er der rig mulighed for at komme på oplevelsesture i Nationalparken, f.eks. kan man plukke østers direkte fra vadehavet, kom ned i bunkers fra 2. verdenskrig, vadehavstur for alle aldre hvor man oplever naturen på egen hud der er mange forskellige muligheder! Både Naturcenter Tønnisgård og Sort Safari udbyder mange forskellige aktiviteter for hele familien.

Vinteraktiviteter