Omkring Rømø Beach Jump

Ryttere fra Tinglev Rideklub har gennem de seneste 20-30 år redet mange ture på de brede og lange fantastiske sandstrande på Rømø.

En dag på vej hjem fra sådan en tur siger Tinglev Rideklubs visionære formand Holger Holm: ”Hvorfor laver vi ikke et springstævne nede på stranden, så resten af Danmarks ryttere kan få lov at opleve det at ride på det hårde sand”? Det ene ord tager det andet, og idéen begynder at tage form. Men som med så mange andre idéer, så bliver det ikke til noget i første omgang.

Et par år senere mødes Tinglev Rideklubs Finn Märcher og Holger Holm med skovfoged Anders Hauge Rahbek fra Skov og Naturstyrelsen og Bodil Glimstrup, Turistchef på Rømø en eftermiddag i Idrætscenteret i Skærbæk. Mødets formål er at finde ud af, om et ridestævne på stranden overhovedet kan realiseres. Bodil bliver hurtigt vild med idéen og Anders oplyser, at han kan give tilladelse så længe et arrangement ikke varer længere end 24 timer. De to lokale beslutter hurtigt, at lokaliteten skal være stranden ved Lakolk, da der er lavest risiko for heste og ryttere at komme i karambolage med drageflyvere, vindsurfere og andre turister.

Hjemme i klubben i Tinglev skal bestyrelsen og stævneudvalget nu overbevises om, at det er en fantastisk idé at lave stævne så langt hjemme fra – et sted hvor der ingen faciliteter er – ej heller elektricitet eller drikkevand!

Hvor & Hvornår

Lakolk Strand, 9-10 Juni 2018

Billetter

Gratis for tilskuer

Tilmelding for rytter: www.romobeachjump.dk

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More