Smag og oplev

Austern

Oktober - April

Du kan plukke østers fra oktober til april 

Smag østers på stedet

Du kan plukke østers direkte fra Vadehavet og grille dem over en gril

Nehmen Sie einen Führer mit

I området har vi flere guides der tager dig med ud i vadehavet og finder østers, og lære dig hvordan du kan spise dine østers

En vadehavs specialitet

Pluk Østers

Nationalpark Vadehavet rummer helt uventede og overvældende oplevelser, og der er mange måder at opleve verdens vigtigste tidevandszone, Nationalpark Vadehavet og UNESCOs Verdensnaturarv på. Ønsker du at få alle sanser stimuleret, så er en østerstur den ultimative oplevelse. Du kommer helt tæt på, når vi blot få hundrede meter ude på vadefladen finder østersbankerne, hvor du kan plukke masser af østers – verdens frækkeste råvare.

ØstersSafari foregår ved lavvande, hvor vi vandrer ud over den blotlagte mudderflade til østersbankerne, der befinder sig i den reneste del af Vadehavet. Den bløde bund, kan være en udfordring, men ikke værre end at alle kan være med, og det kræver kun fornuftig beklædning og tætsiddende, almindelige gummistøvler – langskaftede gummistøvler, hvis man vil nå ud til de større østersbanker.

Når du har samlet nok af havets frugter, er der naturligvis prøvesmagning af østers, mens der fortælles om Vadehavsøsters, der som kongeligt regale og eksportvare indbragte formuer, men som uddøde og siden blev erstattet af et nyt østers-eventyr med udgangspunkt på øen Sild. En fortælling om rigdom, magt og forfald. Vi fortæller naturligvis også om, hvordan du kan tilberede østers og muslinger.

 
Geführte Ausflüge

Find en guide

I området kan du finde guides der tager dig med på en oplevelss tur.

Husk dette

østers
Festival på rømø

Oplev festivalen for østers på Rømø, hvor du kan både smage østers og se verdenmesterskab i østersåbning.

vielen dank

Weil Sie sich dafür entschieden haben, uns bei der Verbesserung zu helfen, bedeutet es viel, einen besseren Service für unsere Besucher zu entwickeln

Beschreiben Sie hier neben dem, was Sie erlebt haben, das besser sein könnte. Beschreibe so gut du kannst.

Feedback formular

Geben Sie hier anonym Ihr Feedback in unser Formular ein

Haben Sie gefunden, wonach Sie gesucht haben?