fbpx

Naturen Rømø og tønder

Natur Erlebnisse

Fuglelivet..

Rømø & Tønder er i stor del dækket af naturområdet, såsom Marsken. Her holder rigtige mange fugle til når de i trækperioderne vandre nord til syd og tilbage.

Nationalparken Vadehavet..

Vadehavet i Rømø & Tønder er naturbeskyttet område af Nationalparken. Udover den fine titel som Nationalpark, så har Vadehavet også en UNESO Verdensarvs title.

Stranden..

Med over 4200 hektar strand alene på Rømø, er dette nok den bedste grund til at besøge strandene på Rømø. For du vil uden tvivl blive blæst bag over af ren beundring, af dette flotte landskab.

En ferie med frisk luft

Inspiration til Natur oplevelser

Rømø er øen som byder på helt unik natur, en natur som du ikke finder mange andre steder i Danmark. Kontrasten mellem Vadehavet på øst siden og den enorme strand på vest siden, vidner om en natur som har over mange tusinde år skabt det landskab som idag trækker millioner af gæster til området hvert år.

Steder du skal opleve

beach-2179183_1920

Der Strand von Lakolk

Lakolk er stranden hvor mange tusinde af badegæster besøger hver eneste dag i højsæsonen. Stranden udspringer fra Lakolk hvor der er rig mulighed for at gå en tur i de flotte klitter.

Wohnmobil am Strand bei Sonnenuntergang in Rømø, Dänemark by-studio busse yankushev

Sønderstrand

På gode dage falder stranden sammen med horisonten. Sønderstrand er standen der måler op 3 km i bredde og er derfor et must see når man er på disse kanter.

Cykel Vadehavet - Foto Niclas Jessen (6)-1600px

Nationalparken Vadehavet

Nationalparken Vadehavet som også er UNESCO verdensarv, er et område der mest minder om en helt anden planet. Vadehavet er vært for mange oplevelser, og hvis du elsker frisk luft, saltvand og de dyreliv der høre til, så er Vadehavet et must see.

Marskstien - 54 km

Den ultimative naturrute, som tager dig direkte igennem marsken fra Tønder til Højer og tilbage. Tag hele ruten på 54km eller tag nogle af sløjferne.

Fuglelivet

Hvert år trækker fugle mod syd og tilbage igen. Vadehavet tankstationen for fuglene inden de begiver sig på en lang rejse. Hvis du elsker at nyde fuglene, så er området det perfekte sted.

billede 033

Schwarze Sonne

Septemper til November og Februar til april kan du opleve Sort Sol, når flere hundrede tusinde af stære danser dansen om overlevelse. Rømø & Tønder har mange mellemstationer for de mange stære inden de begiver sig videre på deres rejse.

vielen dank

Weil Sie sich dafür entschieden haben, uns bei der Verbesserung zu helfen, bedeutet es viel, einen besseren Service für unsere Besucher zu entwickeln

Beschreiben Sie hier neben dem, was Sie erlebt haben, das besser sein könnte. Beschreibe so gut du kannst.

Feedback formular

Geben Sie hier anonym Ihr Feedback in unser Formular ein