fbpx

Empfohlene Aktivitäten

Aktivitäten

Perfekt für Fahrradtouren

Nationalparken Vadehavet er et kæmpe område, hvor man kan cykle og vandre rundt til mange af områdets fantastiske seværdigheder seværdigheder.

Wir haben das meiste Angelwasser..

Tønder Kommune er den kommune med allermest fiskevand.

Der Marsh inspiriert

Marsken er en destination i sig selv. Hvert år kommer turister fra nær og fjern for at bevæge sig ud i den skønne natur.

En aktiv ferie

Inspiration til aktive oplevelser

På hele Rømø finder du gode cykelruter. Sønderstrand er perfekt til kitesurfing og strandsejling. Desuden er der plads til mange andre forskellige aktiviteter. På fastlandet kan du opleve Marsken på gåben og på cyklen. Du finder også masser af Å-vand, hvor du kan leje kanoer og tage dig en tur op ad åen. Området byder ikke kun på ture på landevejen, men også mountainbike cyklisterne kan finde områder, som både er udfordrende, men samtidig velegnede til både store og  små størrelser.

BELIEBT IN TONDERN

DSC_0252

Blokart & kitebuggy

Elsker du fart og rusen der følger, så kan du tage på Sønderstrand på Rømø og prøve Blokart, Kitebuggy og andre vilde aktiviteter som Kitesyd tilbyder.

5

Tonderns Pfade

Tag på en gåtur og oplev Tønders pragtfulde udsigter og udforsk naturen, kulturen og de sjældne steder som ikke altid kan ses fra de normale turist ruter

????????????????????????????????????

Surfing

På Sønderstrand er det lovligt at bevæge sig på vandet med vind i sejl og drager. Du kan leje kitesurfing hos Kitesyd sammen med en lærer.

Marskstien - 54 km

Den ultimative naturrute, som tager dig direkte igennem marsken fra Tønder til Højer og tilbage. Tag hele ruten på 54km eller tag nogle af sløjferne.

65479637_2517973491586164_8480920694165602304_o

Kanotur i Brede Å eller Vidåen

Die "Uldgade" ist eine der ältesten Strassen von Tondern, immer noch gut erhalten mit flott dekorierten Häusern an einem gepflasterten Weg.

mountain-biking-1210066_1920

Mountainbike

Få fart, natur og motion på en af mountainbike ruterne

vielen dank

Weil Sie sich dafür entschieden haben, uns bei der Verbesserung zu helfen, bedeutet es viel, einen besseren Service für unsere Besucher zu entwickeln

Beschreiben Sie hier neben dem, was Sie erlebt haben, das besser sein könnte. Beschreibe so gut du kannst.

Feedback formular

Geben Sie hier anonym Ihr Feedback in unser Formular ein