Unik strandaktivitet på Rømø

Land Wings på Rømø

Oplevelsen er tilgængelig i sæson:

Book din tur her.

Herunder finder du links til de forskellige aktive leverandører af guidede ture der udbyder Land Wings på Rømø.

NYHED – CERTIFICERET – LOKALT

Oplev sommerens sjoveste adrenalinkick. Spænd hjelmen, stil dig klar på dit landboard, hold godt fast i OurStuff’s Land Wing og mærk, hvordan vinden griber fat og trækker dig hen over stranden. OurStuff har udviklet deres eget landboard, der gør, at surf turen har flyttet sig fra bølgerne i havet til vinden på stranden. Den perfekte sommeroplevelse til en sjov dag med vennerne eller familien

Efter Land Wing-oplevelsen, er der mulighed for gratis lån af strandudstyr eller måske en skøn dukkert i bølgerne.

SIKKERHED

om du kører 15 eller 25 km/t bestemmer du selv. Vores dygtige instruktører sikrer en tryg, sjov og fartfyldt oplevelse på stranden – måske sammen med dine venner og familie? Vi tilbyder komfortabelt og high-performance udstyr, og efter ca 10-15 minutters instruktion begynder dit eventyr på den store strand. Oplevelsen er velegnet for alle, uanset om du er helt nybegynder eller har masser af erfaring med vindaktiviteter.

MØD DIN VÆRT

OurStuff Hos OurStuff er du garanteret naturoplevelser i særklasse. For her venter store oplevelser til små penge – med naturen helt tæt på. Spørger du OurStuff, er det nemlig den slags, der giver uovertrufne minder, du sjældent glemmer. OurStuff er 100% danskejet med mere end 25 års erfaring i at udvikle og afvikle oplevelser i naturen. Vi har i dag mere end 25 erfarne og uddannede instruktører, der også årligt gennemgår OurStuffs eget Service Akademi, så kunden altid vil være i fokus. OurStuff er en lokal virksomhed, der er startet på Rømø, og er vokset til i dag at være Danmarks førende udbyder af oplevelser.

NATIONALPARK VADEHAVET – DONATION

OurStuff er stolte over at være midt i UNESCO verdensarv og støtter derfor også Nationalpark Vadehavet. Vores instruktørerne har gennemgået uddannelsesforløbet og er Certificeret til både formidling og “hvad god skik er” i naturen. Dette sikrer et godt værdigrundlag for vores medarbejder, som alle holder meget af at være i naturen. Hos OurStuff er vi godt klar over hvor stor betydning naturen er for os alle, og de fremtidige generationer. Derfor donerer OurStuff også 1 træ pr. booking, for at give tilbage til naturen igen.

Oplevelser eller andre steder relateret til.

da_DKDansk

Guide

Handicap tilgængelighed

Fuld tilgængeligt

Niveaufri adgang, elevator m.m., som gør det muligt for kørestole at komme omkring.

Delvis tilgængeligt

Der er rum/områder hvor man som kørestolsbruger ikke kan komme ind, men stadigvæk muligt at få en god oplevelse.

Tilgængeligt med en hjælper eller lidt gangfunktion.

Der er et trin eller andet der gør at man behøver hjælp for at kunne deltage/komme ind.

Ikke tilgængeligt.

Her mangler elevator, ramper eller andet der gør at kørestole ikke kan komme ind.

Tilgængelighedsvurderingen er foretaget ud fra en almindelig størrelse kørestol. Hvis man bruger ekstra bred elektrisk kørestol eller el-crosser, beder vi jer venligst selv kontakte det ønskede besøgssted. Ligeledes kan der være forhold der gør at tilgængeligheden i en periode ikke er som beskrevet af os. En god ide er altid at søge oplysninger på det ønskede besøgssteds hjemmeside.